OptibacProbiotics | Creeaza-ti propria rutina matinala pe care sa o indragesti! - OptibacProbiotics
By dana matei

Alarmele amânate, copii obositi și graba sunt elemente dintr-un tablou mental la care se pot raporta majoritatea părinților. Dar, dacă ai putea să creezi o rutină de care v-ati putea bucura si tu și familia? Doar câteva obiceiuri bune vă pot pregati pentru o zi minunată, așa că în loc să vă temeți, iubiți-vă rutina de dimineață urmand aceste sfaturi simple:

Zilele grozave încep cu obiceiuri bune

Treziți-vă mai devreme (decât toți ceilalți)

Diminețile bune încep cu tine. Încetează să-ți pui deoparte timpul seara – vei fi prea obosit de la evenimentele din ziua respectivă pentru a te bucura pe deplin. În schimb, progreameaza „timpul meu” în fiecare dimineață. În acest fel, iti vei ridica starea de spirit pentru o zi mai reușită! Meditați, faceți exerciții fizice sau acordati-va intimidate pentru a citi o carte motivațională timp de câteva minute – alegerea este a voastră. Atât timp cât îți oferi spațiul, timpul și grija de sine pentru a-ți începe ziua intr-o o notă pozitivă.

Consultați lista  in fiecare dimineața

Dacă aveți o listă care să ajute familia sa indeplineasca mai usor sarcinile,  vă vor ușura viața și veti economisi timp prețios de gândire. Indiferent dacă este salvat pe telefon sau lipit de frigider, oferă dimineții o anumită structură. Vă va ajuta să eliminați punctele potențiale de stres, astfel încât să vă puteți concentra asupra zilei lungi și aglomerate.

Faceți timp pentru micul dejun

Știm cu toții că este cea mai importantă masă a zilei, cu toate acestea încă ne chinuim să acordam prioritate micului dejun. Evitați să vă grăbiți sau să săriți prima masă a zilei pentru a ajunge la școala la timp, setând un „timp pentru mic dejun” oficial pentru toată lumea. Asigurați-vă că si copiii vor participa la idee ajutorul unei diagrame stelare dimineața și bucurați-vă în cele din urmă de smoothie, fructe sau cereale împreună. Mai bine, incheiati micul dejun cu o doză zilnică de bacterii benefice OptiBac!

FYI: Avem bacterii benefice potrivite pentru întreaga familie, cu suplimente precum „Pentru fiecare zi” și „Pentru bebeluși și copii”. Presărați-le peste micul dejun, înghițiți o capsulă sau turnați un plic in paharul cu apă în fiecare dimineață, astfel încât bacteriile benefice pentru organism să ajunga in  intestin în viață și la o calitate optimă în fiecare dimineață.

… și Repetati!

În cele din urmă, bucurați-vă de avantajele dimineții perfecte și așteptați cu nerăbdare să repetati din nou totul mâine (cu o noapte bună de somn între ele). Încă nu sunteți sigur ca aceste dimineti eroice sunt pentru dumneavoastra? Iată câteva motive rapide pentru care rutina dvs. merită efortul suplimentar:

  • Crește productivitatea
  • Îți îmbunătățește mentalitatea
  • Te ajută să gândești clar
  • Dezvolta obiceiuri bune

Write a comment