OptibacProbiotics | De ce OPTIBAC Probiotics? - OptibacProbiotics
By dana matei

Atunci cand va aflati in cautarea unor suplimente, doriți sa alegeti ce este mai bun din cele mai bune produse existente. Acolo este locul unde intervenim noi ! Aici, la OptiBac, suntem specializați în întregime în culturi vii. Cu o serie întreagă de beneficii, iată de ce considerăm că suplimentele noastre merită complet adăugate la rutina ta zilnică.


Conceput pentru tine – cu o gamă variata de culturi vii, toate concepute pentru nevoi diferite, există un OptiBac pentru toată lumea. Avem suplimente pentru întreaga familie, pentru fiecare vârstă sau etapă de viață. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți bacteriile benefice cele mai potrivite, indiferent de povestea voastră.

Atinge intestinul în viață – atunci când căutați cele mai bune suplimente ce contin bacterii benefice, doriți unul care să fie garantat „ca ajunge la intestin în viață”. Toate culturile noastre vii sunt dovedite științific că se colonizează în intestin, astfel încât, cu noi, știți că sunteți pe maini bune.

Cercetare intensa – toate tulpinile de culturi vii pe care le folosim în suplimentele noastre au fost cercetate pe scară largă, în laboratoare de top la nivel mondial, pentru siguranță și supraviețuire. De fapt, tulpini precum Lactobacillus acidophilus NCFM®, conținute în „For every day EXTRA Stregth” și „For Every day MAX”, sunt unele dintre cele mai cercetate tulpini din lume. Deci, puteți avea încredere în noi și puterea bacteriilor noastre benefice.

Ușor de luat – suplimentele noastre sunt perfecte pentru stiluri de viață ocupate. Acestea vin sub forma unei capsule care poate fi luată foarte usor cu o băutură rece, sau sub formă de plic, astfel încât să puteți amesteca pulberea în mâncare rece și băutură. Suntei gata de plecare!

Luati-le oriunde – niciuna dintre culturile noastre vii nu necesită refrigerare. Asa ca le puteti lua oriunde! Indiferent dacă sunteți plecat la serviciu sau pentru a explora marele necunoscut, suplimentele noastre sunt un adevarat prieten pentru orice înseamnă „fiecare zi” pentru dumneavoastră.

Potrivit pentru toată lumea – din gama noastră de 12 suplimente de înaltă calitate, 11 sunt vegetariene, 7 sunt vegane și toate sunt lipsite de alergeni comuni, precum grâu, gluten, nuci și ouă. In plus, puteți lua OptiBac dacă urmați o dietă ketogenă, Paleo sau FODMAP. Pentru mai multe informații, aruncați o privire asupra diferitelor întrebări adresate frecvent privind dietele si gradul de potrivire

Premiat – nu suntem singurii care iubim culturile noastre vii! Suplimentele noastre au câștigat premii precum Rude Health Awards, Your Healthy Living Awards și Mama & Baby Awards, fara a mai menționa cele mai recente realizări ale noastre: un premiu al Reginei pentru Enterprise. Pentru a afla mai multe despre realizările noastre, consultați pagina Premiilor OptiBac

Bine revizuit – credem complet în culturile noastre vii și, dacă aruncați o privire la unele dintre recenziile noastre, veți vedea că nu suntem singurii! Avem în medie 4,8 / 5 pe Trustpilot și suntem favoriti în rândul clienților noștri.

Opțiune naturală – suplimentele noastre de culturi vii sunt o opțiune naturală. Fără sucuri, arome adăugate și realizate pe baza de bacterii naturale, astfel încât să vă simțiți încrezători oferind OptiBac celor dragi.

Nu provoaca dependență – nu există absolut niciun risc de dependență  atunci când luam culturi vii în general. Vă puteți simți confortabil dacă luați suplimente OptiBac pe termen lung sau pe termen scurt, indiferent de alegerea care vi se potrivește cel mai bine.

Companie de îngrijire – OptiBac considera sănătatea și fericirea clienților sai un aspect foarte serios. Suntem și vom fi întotdeauna implicati să vă aducem cele mai bune suplimente și cel mai bun serviciu. De asemenea, ne pasă foarte mult de lumea în care trăim și am incercat sa reducem, pe cat posibil, ambalajele inutile. Ne străduim întotdeauna să găsim modalități noi și mai bune de a vă oferi produsele în siguranță. Mai mult, pentru fiecare pachet „Pentru femei” vândut, donăm o parte din vânzări către organizațiile de caritate pentru femei  Womankind Worldwide.

Disponibil la nivel mondial – credem că toată lumea ar trebui să ia suplimente de culturi vii. Așa că am făcut cât mai ușor posibil să le încercați, oriunde v-ați afla pe lume. Livrăm în toată lumea în peste 50 de țări direct de la magazinul nostru online.

OptiBac când doriți, cum doriți – puteți configura un serviciu de abonare la noi și puteți primi suplimentele  OptiBac pe care le consumati in mod obișnuit de câte ori doriți. Doar specificați ce supliment doriți și cât de des doriți, iar noi vom avea grijă de restul.

Valoare pentru bani – în încercarea noastră de a face culturile vii accesibile pentru toți, ne străduim să menținem costurile cât mai rezonabile, pentru a va aduce cat mai multe avantaje, dumneavoastra si portofelului pe care il detineti!

Write a comment