OptibacProbiotics | Ce este Acidofilus? - OptibacProbiotics

Pe scurt:

Acidophilus este un microorganism din familia de bacterii naturale Lactobacillus, care rezida în mod natural în intestin și este, probabil, microorganismul cel mai frecvent intalnit  astăzi  în suplimentele de pe piață (se găsește în 8 din cele 12 suplimente de probiotice OptiBac). Acidophilus a fost intens cercetat in domenii ca sanatatea tractului digestiv si imunitatea.

Este important să găsiți tipul  și concentratia  de Aacidophfilus potrivite nevoilor dumneavoastră.

OptiBac Probiotic Zilnic Extra Forte conține 5 miliarde de celule viabile din cea mai cercetată tulpină de acidophilus.

Why to choose our acidophilus

Ce supliment este cel mai bun pentru mine?

Ești în căutarea unui supliment  care contine doar Acidophilus. pur ? Am constatat că Acidophilus funcționează mai bine atunci când este combinat cu alte specii de bacterii naturale, decât atunci când este pe cont propriu. La OptiBac, lucrăm intens pentru a dezvolta suplimente de culturi vii cercetate riguros și nu am găsit nici o dovadă sau un beneficiu clar al administrarii exclusive de Acidophilus.

Ca rezultat, am creat un amestec de cel puțin 5 miliarde de culturi vii de L. acidophilus NCFM® per capsulă (împreună cu 15 miliarde de celule viabile din alte tulpini bine cercetate, cum ar fi B. lactis Bl-04). Puteți găsi aceasta formula în OptiBac Probiotic Zilnic Extra Forte.

Suplimentul cel mai bun pentru tine

În final, vom insista mereu ca fiecare consumator să opteze pentru suplimentul de culturi vii adaptat nevoilor sale. Așadar, dacă sunteți în căutare de culturi vii de tip Acidophilus, este mai bine să vă întrebați de ce doriți Acidophilus și apoi să găsiți produsul potrivit pentru dumneavoastră. Nu există nicio contraindicatie în a lua Acidophilus. alături de alte specii și tulpini de bacterii naturale.

De unde să cumpărați acidofil

Găsiți pe site-ul nostru suplimente de bacterii naturale care conțin Acidophilus. Specii de Lactobacillus acidophilus pot fi găsite în 8 din cele 12 produse ale noastre și folosim 3 specii diferite de Acidophilus în întreaga gamă.

Aveți nevoie de ajutor în alegerea tipului potrivit de acidofil?

Așa cum am menționat mai sus, folosim 3 tulpini de Acidophilus în întreaga gamă de produse. Dați clic pe secțiunea relevantă de mai jos pentru a afla de ce tulpină aveți nevoie și in ce produs o gasiti.

Acidophilus  și sănătatea generală
Acidophilus  și călătoriile, antibioticele, balonarea, bebelușii și copiii
Acidophilus și imunitate

Informații detaliate

Este important să ținem cont că Acidophilus poate avea tulpini (tipuri) și concentrații variate și că diferitele tipuri de Acidophilus sau calități diferite. De exemplu, tulpina Lactobacillus acidophilus Rosell-52 este înregistrată în prestigioasa „Colecție națională de culturi de microorganisme (CNCM)”, la Institut Pasteur din Franța și s-a dovedit că ajută la descompunerea lactozei. Pe de altă parte, tulpina Lactobacillus acidophilus NCFM® este înregistrată la Universitatea de Stat din Carolina de Nord și a fost studiată clinic într-o multitudine de studii, în domenii precum IBS (Sindromul Colonului Iritabil), sănătate la vârstnici și alergii la polen.

Acidophilus Rosell-52

L. acidophilus Rosell-52 sub microscop.

Lactobacillus acidophilus NCFM®

În plus față de beneficiile pe care le aduce sănătatii  si care au fost demonstrate în studiile clinice pe subiecti umanie, a fost dovedit in vitro ca Acidophilus  are o rata de supravietuire excelentă la aciditatea stomacala, precum și  faptul ca se lipeste de peretele intestinal. Aceștia sunt doi factori foarte importanți pentru o bacterie naturală sau pentru o cultură vie. Numarul insemnat de cercetări de top diferențiază această tulpină față de alte tipuri de Acidophilus. La urma urmei, atunci când cumpărăți Acidophilus, este esențial să examinați calitatea tulpinii și să nu cumpărați doar un supliment „generic” ce contine Acidophilus!

Lactobacillus acidophilus NCFM® a fost folosit și testat timp de peste 40 de ani în diferite alimente și, din câte știm, suntem singura companie din Anglia care a introdus această tulpină intr-un suplimentară. Acesta poate fi regăsit în „OptiBac Zilnic MAX” care asigură cel puțin 16 miliarde de culturi vii de L. acidophilus NCFM® per capsulă sau în „OptiBac Probiotic Zilnic Extra Forte„, care asigură cel puțin 5 miliarde de culturi vii de L. acidophilus NCFM® per capsulă.

Write a comment