OptibacProbiotics | Ce facem - OptibacProbiotics

Probiotice

Deseori cunoscute sub numele de „bacterii prietenoase” sau „culturi vii”, probioticele sunt microorganisme care au dovedit ca aduc beneficii pentru sănătatea organismului.

OptiBac Probiotice

Gama OptiBac constă în douăsprezece suplimente alimentare diferite care conțin culturi vii – toate naturale și fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. Gama noastră include suplimente alimentare adecvate pentru sugari, mame însărcinate și care alăptează, pentru vegetarieni, vegani, și pentru cei care au intoleranță la lactoză.

Specializați în probiotice

La OptiBac, suntem experți în domeniul culturilor vii. Tulpinile noastre sunt de cea mai înaltă calitate. Fiecare tulpină este supusă unor teste riguroase pentru a ne asigura că este stabilă la temperatura camerei, poate supraviețui acidității stomacului și poate adera la invelisul peretelui intestinal.

În special, ne concentrăm pe recoltarea unor tulpini specifice și direcționarea lor asupra unor condiții specifice de sănătate, în funcție de efectul fiecăreia asupra organismului.

Suntem complet transparenți în ce privește conținutul produselor noastre, menționând nu doar familia și speciile microorganismelor, ci și tulpina iar componentele complete și ingredientele sunt listate pe fiecare pagină de produs.

Probiotice optibac
Gama de probiotice OptiBac constă în 12 suplimente diferite, pe care le găsiți aici.