OptibacProbiotics | Cine suntem - OptibacProbiotics

Bună ziua,

Numele meu este Jalal, eu conduc OptiBac Probiotics, și aceasta este povestea noastră:

Tatăl meu și cu mine am lansat brandul OptiBac Probiotics în 2004, sub numele Wren Laboratories Ltd. Tata a lucrat peste 35 de ani ca farmacist și, mânat de pasiunea pentru sănătate și starea de bine, și-a dorit să activeze într-un domeniu care pune mai mult accent pe soluții de sănătate naturale. Amândoi am fost încântați de suplimentele probiotice și avantajele lor pentru sănătate.

Suntem mândri că suntem o afacere de familie. Acum, OptiBac îmi ocupă fiecare zi, iar tata mă mai ajută cu sfaturi. Am reușit să le atrag în această afacere  și pe cele două surori ale mele, iar restul echipei este ca o familie, chiar și acolo unde nu există relații de sânge. Suntem o companie britanică cu sediul în Andover, Hampshire, unde am crescut îimpreună cu surorile mele și acum avem un birou și în Londra.

Colaboram cu cele mai importante institute de microbiologie din lume și ne dedicăm munca pentru a crea o gamă profesională de suplimente alimentare de cea mai bună calitate. Gama noastră constă in 12 suplimente alimentare pe baza de culturii active diferite.

Expertiza noastră se concentreaza pe recoltarea speciilor  și tulpinilor specifice si utilizarea lor pentru ameliora diferite probleme de sănătate. Acest lucru este foarte important, deoarece cercetările continuă să demonstreze că tulpinile diferite de culturi vii vor avea moduri diferite de acțiune în organism. Gratie cercetătării  vaste in domeniul microbiologiei, fiecare produs OptiBac are la baza tulpini distincte de probiotice care colonizeaza anumite sectiuni ale intestinului in functie de afectiunea pentru care sunt recomandate.

Pe site-ul nostru, puteți găsi numeroase informații actualizate și știri despre bacteriile benefice și sănătatea digestivă. Ne dorim sa gasim solutii personalizate pentru nevoile de sănătate ale fiecărui membru al familiei și să facem parte din viața dumneavoastră în fiecare zi.

Suntem foarte mândri de recenziile noastre excelente, și vă rugăm să aruncați o privire pe ele! Pentru orice întrebări sau feedback despre produse, nu ezitați să ne contactați. Am fi încântați să auzim opinia dumneavoastră.

Jalal Janmohamed,
Director