OptibacProbiotics | Valorile noastre - OptibacProbiotics

Sănătatea dumneavoastră e cea mai importantă

Motivul pentru care producem suplimente alimentare pe baza de bacterii active sub forma de capsule sau plicuri este că acesta este modul cel mai eficient și mai sănătos de administrare a acestora. Multe iaurturi care contin culturii vii au doze extrem de mari de zahăr, care pot fi dăunătoare sănătății. Versiunile dietetice ale acestor băuturi conțin adesea îndulcitori artificiali și toxici, cum ar fi aspartamul.

Happy tummy
Burtici fericite: suplimentele noastre sunt lipsite de aditivi dăunători.

Tulpinile noastre de bacterii benefice sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura supraviețuirea lor la aciditatea stomacului și a sărurilor biliare, precum și pentru a confirma capacitatea lor de a adera la celulele epiteliale ale peretelui intestinal, factori vitali pentru un supliment cu probiotice demn de încredere.

Calitate la cel mai înalt standard

Ambalajele pe care le folosim (flacoane CSP) sunt fabricate special pentru suplimentele de îngrijire medicală și reprezintă cea mai stabilă soluție disponibilă. Aceste flacoane oferă o metodă de stocare mai stabilă pentru bacteriile vii, în comparație cu cea mai mare parte a ambalajelor din plastic sau folie. În plus, ele respectă toate standardele de calitate, inclusiv o rată de transmisie foarte scăzută a vaporilor de umiditate.

Ținem la mediul înconjurător

La OptiBac, ne străduim să folosim cantitatea minimă de ambalaj posibilă: am înlocuit foliile exterioare ale produselor, cu un manșon de hârtie mult mai subtire. Am crescut concentratia și am redus numărul de capsule din „Pentru călătorii în străinătate”, permițându-ne să reducem numărul de blistere per produs cu 30%. În mai puțin de nouă luni, aceasta masura a economisit producția a peste 5.000 de blistere – suficient pentru a acoperi o suprafață de 2,5 km pătrați!

Depunem un efort sustinut pentru a evita straturile inutile în ambalajul nostru. Produsele sub formă de pudră, „Pentru abdomen plat”, „Pentru copii și sugari” și „Bifidobacterii și fibre” vin în plicuri separate pentru fiecare zi de administrare, pentru a garanta viabilitatea bacteriilor, factor cheie în calitatea produselor. În plus, toate ambalajele noastre externe sunt reciclabile, iar lipsa necesității de refrigerare înseamnă un consum redus de energie.

Responsabilitate socială

La OptiBac, avem o politică de transparență absolută în ceea ce privește informarea comercianților și a consumatorilor referitor la ce ingrediente alcătuiesc fiecare produs, astfel încât fiecare client să aleagă informat.

Ne pasă de bunăstarea, confortul și fericirea echipei noastre. Întâlnirile zilnice la sediul central asigură comunicarea între toate nivelurile ierarhice ale echipei OptiBac, reamintind în mod constant angajaților misiunea și etosul nostru.
Nu în ultimul rând, unul a dintre obiectivele noastre esențiale este să vă oferim valoare. Deoarece industria de suplimente alimentare pe baza de culturi vii este încă relativ tânără, multe dintre cele existente pe piață au un cost ridicat. Ca o companie tânără, facem tot ce putem pentru a minimiza costurile și pentru a păstra produsele noastre la un preț corect, fără a compromite calitatea bacteriilor active.