OptibacProbiotics | Alergii Archives - OptibacProbiotics

Pe scurt

Întreaga gamă de probiotice OptiBac este fără gluten și grâu și, prin urmare, este adecvată pentru cei care suferă de boala celiacă sau cu intoleranță la gluten / grâu.

În detaliu

Boala celiacă nu este o alergie sau intoleranță, dar este cunoscută ca o afecțiune autoimună, în care sistemul imunitar atacă în mod eronat țesutul sănătos al intestinului subțire. În acest caz, organismul atacă glutenul (o proteină care se găsește în grâu, orz și secară), determinând inflamație și deteriorarea suprafeței intestinelor, cunoscută sub numele de vilii, care afectează capacitatea organismului de a absorbi substanțele nutritive din alimente. Boala celiacă afectează cel puțin o persoană din 100.

Cu toate acestea, unii oameni suferă de o intoleranță la grâu / gluten, ceea ce înseamnă că au probleme cu digestia proteinei din grâu sau a glutenului. Este de remarcat faptul că intoleranța la gluten / grâu poate fi ajutată de creșterea nivelului de bacterii prietenoase din intestin, deoarece ele ajută la ameliorarea digestiei. Culturile vii sunt considerate că ajută la obținerea de enzime digestive în digestia lor și la procesarea deșeurilor.

Persoanele cu intoleranță la gluten sau grâu ar putea fi interesate să vadă suplimentele pentru fiecare zi sau pentru o săptămână.

NB: Vă rugăm să rețineți că, deși toate produsele din gama de probiotice OptiBac nu conțin gluten, pentru cei cu alergii extreme nu putem garanta că produsele au fost dezvoltate într-un mediu fără gluten.

Intoleranța la lactoză este incapacitatea de a digera cantități semnificative de lactoză, zahărul natural predominat în lapte și produse lactate. Intoleranța la lactoză rezultă de obicei din lipsa enzimei lactază, care descompune lactoza în forme mai simple pentru a fi absorbite în sânge. Majoritatea tulpinilor probiotice din gama probioticelor OptiBac sunt B-galactozidază pozitivă, ceea ce înseamnă că acționează ca lactază și ajută la digerarea lactozei. Cercetările arată, prin urmare, că este benefic să luați probioticele OptiBac dacă unul este intolerant la lactoză.

În mod strict vorbind, unele dintre suplimentele de probiotice OptiBac nu sunt garantate în întregime fără lapte. Unele tulpini sunt cultivate pe bază de lactate și soia organice și apoi eliminate pentru utilizare în capsule sau pliculețe, ceea ce înseamnă că urme de lactate pot rămâne în probiotice. Prin urmare, recomandăm întreaga gamă pentru indivizii care sunt intoleranți la lactoză, dar nu toată gama este potrivită pentru cei care sunt foarte alergici la lapte sau care sunt strict vegani.

Pentru produse strict fără lactate, sunt potrivite OptiBac Zilnic EXTRA Forte, OptiBac pentru tratamentul cu antibiotic, Bifidobacteria & fibre, Saccharomyces boulardii și OptiBac pentru flora vaginala, niciuna dintre acestea neconținând urme de lapte. Pentru că colesterolul dumneavoastră este, de asemenea, fără lactate, dar capsulele moi omega 3 nu sunt vegetariene, acest produs nu este recomandat veganilor.

Tabela de alergeni de mai jos arată, de asemenea, care dintre gama de probiotice OptiBac sunt potrivite.

*Din data de 31 martie 2017, OptiBac Zilnic și-a schimbat statutul în ce privește alergiile și nu mai este strict vegan sau fără lactate. Lactatele au devenit necesare în procesul de fabricare, de aceea pot rămâne urme în interiorul produsului. Produsul va continua să fie bun pentru cei cu intoleranță la lactoză, dar nu pentru cei cu alergie puternică.

Click to expand

 

 OptiBac – probiotice adaptate nevoilor tale

Posted august 30, 2017

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie,...

Cum putem ajuta bebelușul când are colici?

Posted august 30, 2017

Mai precis, ce poate face o mamica pentru a ajuta bebelusul care sufera de colici? - iata 8 sfaturi. Elimina din alimentatia ta anumite produse Daca, alaptati - asa cum desigur este cel mai sanatos ...

Cand colicile nu dau pace bebelusului: despre probiotice si stomacelul bebelusului

Posted august 30, 2017

Colicii fac parte din gama neplacerilor pe care bebelusul (si mamicile) le experimenteaza in primele luni de viata. Iata informatii utile despre despre probiotice si stomacelul bebelusului. Si ca o...

Optibac probiotics pentru sanatatea florei vaginale

Posted august 30, 2017

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente...


Apariții în presă