OptibacProbiotics | Comparații între probiotice Archives - OptibacProbiotics

La OptiBac, ne specializăm în totalitate în culturi vii. Expertiza noastră în probiotice și prebiotice este ceea ce face gama probiotică OptiBac unică și vă permite să alegeți un supliment potrivit pentru pacienții sau clienții dumneavoastră.

Fiecare supliment a fost formulat cu atenție folosind tulpini probiotice specifice pentru a viza anumite condiții de sănătate specifice și pentru a ajuta la menținerea sănătății digestive și a imunității. Cercetarea continuă să demonstreze că diferite tulpini probiotice pot avea efecte diferite asupra organismului. Este esențial să vă asigurați că recomandați tulpinile corecte.

OptiBac Probiotics oferă o gamă de 11 suplimente probiotice diferite care continuă să crească odată cu descoperirea și testarea unor noi tulpini probiotice în diferite capacități. Pentru a afla care dintre cele mai bune pentru nevoile dumneavoastră, navigați la magazinul nostru online și citiți paginile individuale ale produselor înainte de a alege o formulă potrivită.

Multe probiotice sunt disponibile în supermarketuri în băuturi cu iaurt zaharat. Probioticele OptiBac sunt disponibile în suplimente naturale sub formă de capsule și plicuri, fără arome artificiale sau îndulcitori.

Da! La probioticele OptiBac, încercăm să aderăm cât mai bine la standardele etice. Ne străduim să găsim un echilibru delicat între oferirea celor mai bune produse pentru sănătatea clienților și oferirea opțiunilor ideale pentru mediul înconjurător.

 

Sticlele folosite pentru OptiBac Zilnic și OptiBac pentru cresterea imunitatii sunt făcute special pentru uz farmaceutic și de îngrijire medicală și respectă toate standardele noastre de calitate. Acest lucru include o rată de transmisie foarte scăzută a vaporilor de umiditate (MVTR).

Toate sticlele noastre sunt sigilate, iar blisterul nostru este protejat, asigurând astfel o contaminare a produselor cu substanțe străine. Tot mai mult folosim flacoane CSP care se fac în mod special cu suplimente, oferind cea mai stabilă soluție de stocare a bacteriilor.

Tot ce e mai bun pentru mediul înconjurător

Toate materialele folosite (cutii, sticle, plicuri, fluturași) sunt reciclabile. În ce privește cantitatea de ambalaje, depunem eforturi pentru a minimiza dimensiunea și cantitatea și pentru a evita straturile inutile, demonstrând sprijinul nostru continuu pentru practicile ecologice. Motivul pentru care Optibac Pentru copii și sugari se afla în plicuri separate este faptul că bacteriile sunt foarte delicate, prin natura lor. Credem cu tărie că punerea pudrelor într-un borcan sau o sticlă care va deschisă de mai multe ori este posibil să diminueze viabilitatea bacteriilor, deoarece poate fi slăbită sau contaminată de vaporii de apă și de poluanții din aer.

Standardele noastre etice nu se limitează la ambalarea produselor.

Toate acestea sunt probiotice zilnice pentru bunăstarea generală, astfel încât le comercializăm într-un mod similar. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți, atunci când faceți recomandări, că ingredientele sunt destul de diferite în ceea ce privește conținutul de tulpină și puterea.

OptiBac Zilnic conține:

– 5 miliarde de microorganisme vii pe doză zilnică.

– 6 probiotice diferite, din ambele familii de Lactobacillus & Bifidobacteria.
– Cu adaos de Fructooligozaharide prebiotice (sursa de hrană pentru probiotice).
– Toate tulpinile bine cercetate, cum ar fi Lactobacillus acidophilus Rosell-52.

OptiBac Zilnic este recomandat celor care își doresc să mențină sănătoase în permanență digestia, imunitatea și energia. Combinația dintre probiotice și prebiotice ajută la promovarea creșterii și supraviețuirii pe termen lung a bacteriilor prietenoase în intestin. OptiBac Zilnic este o alternativă fantastică, fără zahăr, la băuturile cu iaurt și este, în prezent, cel mai bine vândut din gama noastră.

OptiBac Zilnic Extra Forte conține:

– 20 miliarde de microorganisme pe doză zilnică.
– 5 tulpini probiotice diferite, din familii Lactobacillus & Bifidobacteria.
– Nicio prebiotică adăugată.
– Tulpini extrem de bine cercetate, incluzând Lactobacillus acidophilus NCFM®; Probabil cea mai cercetată tulpină de acidofil în lume.

OptiBac Zilnic Extra Forte” este un probiotic de înaltă rezistență, care poate susține sănătatea intestinului la cei cu condiții de sănătate mai grave, cum ar fi; IBS, IBD, exces de Candida, eczeme și acnee, precum și pe antibiotice de lungă durată. Persoanele cu afecțiuni grave de sănătate au adesea un dezechilibru mai sever al bacteriilor bune și rele și pot dori să-și reaprovizioneze bacteriile bune cu un supliment probiotic de înaltă rezistență. „OptiBac zilnic Extra forte” este, de asemenea, o opțiune bună pentru cei care caută un supliment strict vegan sau cei care doresc să evite prebioticele.

Puterea unui probiotic este măsurată în număr de miliarde pe gram, capsulă sau plic (cunoscute și ca CFU-uri – unități de formare a coloniilor). Caracterul delicat al bacteriilor dictează cantitatea lor, în orice produs sau brand, aceasta scăzănd în mod inevitabil în cursul unei perioade de valabilitate.

Este posibil să fi observat că multe produse probiotice au ceea ce se numește „timp de garanție a producției”. La început, acest lucru poate părea atrăgător, însă acest lucru garantează pur și simplu numărul de probiotice din momentul fabricării. Nu garantează numărul de probiotice la momentul cumpărării. Acest lucru poate fi destul de înșelător pentru consumator, care nu poate spune cât de puternice ar putea fi probioticele.

Probioticele OptiBac sunt garantate până la expirarea termenului de valabilitate. Produsele noastre minimizează cantitatea de microorganisme conținută, pentru a permite scăderea inevitabilă a numărului. Cu probioticele OptiBac, veți obține miliarde pe care vă puteți baza. Pentru mai multe informații, profesioniștii din domeniul sănătății pot afla mai multe despre tulpinile noastre probiotice.

Nu! Diferitele specii și tulpini probiotice s-au dovedit a avea proprietăți unice și își exercită efectele în părți diferite ale intestinului, deci este important ca, atunci când se recomandă un probiotic, să fie aleasă o formulă potentă, ce conține tulpini speciale care susțin nevoile specifuce ale pacientului.

Când se achiziționează probiotice, se recomandă alegerea unei formule cu viabilitate garantată a tulpinilor probiotice, care au fost bine cercetate și documentate în ce privește capacitatea lor de a supraviețui mediului stomacal acid și sărurilor biliare.

Cercetările ar trebui, de asemenea, să dea dovadă că bacteria este capabilă să se prolifereze bine și să colonizeze în intestinele superioare și inferioare unde își exercită acțiunea benefică. Probioticele OptiBac oferă o gamă superioară de formule probiotice care utilizează tulpini de cea mai bună calitate.

Pentru a descoperi ce produs este potrivit pentru clientul dumneavoastră, citiți diferitele combinații din produsele noastre.

Cele mai importante băuturi pe bază de iaurt tind să conțină tulpini probiotice foarte bine cercetate, astfel încât, pentru clienții care nu sunt îngrijorați de nivelurile ridicate de zahăr, acești lideri de piață pot fi o alegere bună. Pentru alții, problema zahărului poate fi mai preocupantă, iar băuturile cu iaurt care conțin bacterii naturale și culturi vii au adesea niveluri extrem de ridicate de zahăr, pentru a le face mai gustoase.

Unele dintre aceste iaurturi populare de pe piață au niveluri proporțional mai ridicate de zahăr în ele decât băuturile cola de top! Pe lângă faptul că încurajează obezitatea, zahărul hrănește agenți patogeni din intestin, cum ar fi Candida albicans, care, la rândul său, pot slăbi sistemul imunitar. În plus, multe băuturi de iaurt fără zahăr conțin îndulcitori artificiali, cum ar fi aspartamul – considerați de mulți că sunt în detrimentul sănătății pe termen lung.

Întreaga gamă de probiotice OptiBac nu conține aditivi, coloranți artificiali sau arome.

Mediul înconjurător

Niciunul dintre suplimentele de probiotice OptiBac nu necesită refrigerare, reducând astfel consumul de energie. Mai important: cu gama noastră, veți primi în mod normal câte un pachet pe lună, spre deosebire de 30 de cutii de plastic cu iaurt. Așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la amprenta dumneavoastră de carbon!

Tulpini specifice

Ceea ce diferențiază probioticele OptiBac de alte produse similare este faptul că ne concentrăm pe tulpini ce vizează diferite condiții de sănătate – astfel încât pacientul sau clientul să poată lua amestecul potrivit pentru nevoile lui.

Pe scurt:

Ca practicieni în domeniul sănătății, deja știți că enzimele digestive, cum ar fi lipaza, proteaza, amilaza și lactaza, sunt proteine ​​specifice produse în tractul GI pentru a descompune alimentele noastre în nutrienți digerabili care pot fi ușor absorbiți și utilizați de organism.

Proteinele, grăsimile și carbohidrații necesită enzime digestive specifice pentru a le distruge

Este bine sa stiti că probioticele nu sunt produse de corp. Acestea sunt tulpini de bacterii pe care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) le-a definit drept „microorganisme vii care, atunci când sunt administrate în cantități adecvate, conferă un beneficiu pentru sănătatea gazdei”.

În profunzime

Enzimele digestive se găsesc în diferite locații, pe întregul tract gastro-intestinal, inclusiv în salivă, acidul stomacal, sucul pancreatic și secrețiile intestinale ale organismului. Probioticele, pe de altă parte, sunt mai puternic concentrate în intestinul mic și gros.

Acțiunea de mestecare stimulează producția de enzime digestive

Enzimele digestive includ proteaze și peptide care protejează în descompunere și lipaze care descompun grăsimile. În plus față de producția noastră endogenă de enzime digestive, ele pot fi extrase din alimente și luate ca suplimente, utile pentru persoanele cu intoleranțe alimentare. Cu toate acestea, unele surse sugerează că organismul poate deveni dependent de suplimentele cu enzime digestive și, ca urmare, nu mai produce propriile sale suplimente, astfel că suplimentele pe termen lung nu sunt neapărat recomandate.
Probioticele produc în mod natural enzime digestive

Probioticele au capacitatea de a produce multe tipuri diferite de enzime. În timp ce le folosesc în principal pentru a degrada materialele organice pentru a le folosi ca sursă proprie de hrană, această sursă suplimentară de enzime este de asemenea benefică sănătății și digestiei. Majoritatea macromoleculelor alimentare (cum ar fi grăsimi, proteine, amidon) necesită mai multe enzime diferite pentru a le descompune complet. Probioticele produc „echipele” corecte de enzime pentru a descompune complet fiecare „polimer” al alimentelor sau macromoleculele în blocuri de bază. Datorită acestei abilități de a degrada complet componentele individuale ale alimentelor noastre, se crede că bacteriile probiotice ar putea fi utile pentru condițiile de deficit de enzime, cum ar fi intoleranța la lactoză. Desigur, multe dintre tulpinile de Lactobacilli din gama noastră sporesc activitatea lactazei (enzima care descompune lactoza în produsele lactate). Pentru a citi mai multe despre intoleranța la lactoză, vă recomandăm să citiți întrebările noastre anterioare: Pot lua probiotice dacă sunt intolerant la lactoză ?.

În timp ce suplimentarea cu enzime digestive nu este recomandată în mod continuu, vă rugăm să vă asigurați pacienții și clienții că probioticele sunt foarte sigure de utilizat pe termen lung. Corpul adult nu produce propriile sale probiotice, deci nu există nici un risc de dependență. Din acest motiv, probioticele, sau, probabil, anumite preparate din plante care stimulează digestia, pot fi abordarea mai bună pe termen lung.

Pentru informații mai aprofundate despre probiotice, consultați Ce sunt probioticele?

Prebioticele (sursa de hrană pentru probiotice) sunt considerate a fi benefice pentru gazda umană, datorită efectului „bifidogen” pe care îl au asupra organismului: se crede că acestea cresc nivelul de bacterii prietenoase din intestine. Prebioticele au primit o mulțime de presă mare în ultimii ani, de aceea clienții au tendința de a întreba mai multe despre ele, mai ales atunci când au fost legate de anti-îmbătrânire și pierderea în greutate.

Când recomandăm, rețineți că toată lumea are o structură bacteriană diferită și, prin urmare, diferite tipuri de prebiotice și probiotice (sau combinații ale acestora) vor funcționa pentru diferiți oameni. În timp ce un pacient sau un client se poate simți mai bine pe prebiotice și consideră că acestea ajută la ameliorarea balonării, un altul poate simți disconfort.

La probioticele OptiBac, indiciul este în nume – accentul nostru se pune în principal pe probiotice și oferim fie probiotice singure, fie combinații de prebiotice și probiotice. Deși se consideră că prebioticele au un efect foarte pozitiv asupra Bifidobacteriei, există mai puține cercetări pentru a evidenția hrănirea altor tipuri de bacterii bune, cum ar fi tulpinile de Lactobacilli și, prin urmare, poate fi utilă îmbunătățirea nivelurilor de bacterii benefice precum și luarea de prebiotice.

NB: doze mari de prebiotice pot provoca efecte secundare temporare cum ar fi balonarea sau flatulența. Acest lucru ar trebui să înceteze în câteva zile. În caz contrar, considerați recomandarea unei doze reduse de prebiotice și construirea treptată a acesteia cu timpul.

 Cum avem grija de sistemul nostru imunitar?

Posted iunie 16, 2020

Nu este niciodată un moment bun pentru a va simti rău, dar există întotdeauna un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea imunitară. În special, având în vedere dificultățile cu care ne ...

Recomandari pentru ingrijirea personala

Posted iunie 16, 2020

Trăim în vremuri noi și ciudate de la izbucnirea virsului Covid-19. Devine mai important ca niciodată să rămânem sanatosi, să ne îngrijim de noi și de cei din jurul nostru. Aceasta include t...

De ce OPTIBAC Probiotics?

Posted iunie 16, 2020

Atunci cand va aflati in cautarea unor suplimente, doriți sa alegeti ce este mai bun din cele mai bune produse existente. Acolo este locul unde intervenim noi ! Aici, la OptiBac, suntem specializați...

Creeaza-ti propria rutina matinala pe care sa o indragesti!

Posted iunie 16, 2020

Alarmele amânate, copii obositi și graba sunt elemente dintr-un tablou mental la care se pot raporta majoritatea părinților. Dar, dacă ai putea să creezi o rutină de care v-ati putea bucura si ...


Apariții în presă