OptibacProbiotics | Utilizare Archives - OptibacProbiotics

Da, puteți să luați probiotice cu antibiotice! Dar vă rugăm să citiți mai departe pentru a afla răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Atunci când antibioticele intră în sistem, distrug natural unele dintre bacteriile bune ale organismului, împreună cu cele rele, iar această întrerupere se consideră a fi motivul pentru efecte secundare, cum ar fi diaree sau aftere. Mulți oameni, când se prescriu antibiotice, aleg să-și completeze bacteriile naturale cu un probiotic.

Vor supraviețui probioticele?

Suplimentul nostru Pentru antibiotice conține două tulpini de înaltă calitate de bacterii naturale, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 și Lactobacillus acidophilus Rosell-52. „OptiBac pentru tratamentul cu antibiotic” a fost supus la numeroase studii clinice efectuate pe bază de antibiotice ALBESIDE și poate fi luat în siguranță în același timp cu antibioticele. Utilizarea recomandată pentru acest supliment este următoarea:

– Luați o capsulă zilnic cu micul dejun*, până la terminarea cursului de antibiotice și, de preferință, după o săptămână.
– Continuați administrarea până când ambalajul este finalizat și adăugați un al doilea pachet dacă tratamentul cu antibiotice durează mai mult de o săptămână.
– OptiBac probioticele pot fi utilizate în mod continuu.

*Poate fi administrat în același timp cu antibioticele – acest produs a fost testat clinic alături de antibiotice și s-a constatat că ajunge la nivelul intestinului în viață.
Cercetările extinse din spatele probioticelor „OptiBac pentru tratamentul cu antibiotic” îl diferențiază de multe culturi vii suplimente pe piață astăzi și fac ca acest supliment să fie o alegere potrivită pentru oricine dorește să ia bacterii naturale în timpul cursului lor de antibiotice. Mai mult, aceste două tulpini, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 și Lactobacillus acidophilus Rosell-52, au fost testate și demonstrate in vitro pentru a supraviețui acidității gastrice și sărurilor biliare.

Vor supraviețui antibioticele?

Da. Antibioticele nu vor fi afectate de probiotice. Deoarece probioticele protejează împotriva efectelor secundare ale antibioticelor (diaree și aftere), este mai puțin probabil ca individul să suporte efectele secundare ale antibioticelor și, prin urmare, este mult mai probabil să finalizeze cursul antibioticelor, făcându-l mai eficient.

Administrarea de alte probiotice

Dacă luați un alt probiotic decât OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”, cel mai bine este să așteptați 1 până la 2 ore după administrarea antibioticelor înainte de a lua suplimentul probiotic (cu excepția „Saccharomyces boulardii”). Dacă luați un probiotic de la un furnizor diferit, poate un iaurt sau un alt supliment care conține culturi vii de bacterii naturale, cel mai bine este să întrebați furnizorul dumnevoastră cu privire la sincronizări.

Cu toate acestea, ca o idee generală, alte companii tind să recomande așteptarea 1 sau 2 ore după administrarea de antibiotice înainte de a lua probioticele. După 1 sau 2 ore, antibioticele vor fi trecut prin corp și în acest stadiu este sigur să se ia un probiotic fără a fi îngrijorat de distrugerea bacteriilor naturale. În general, este recomandat să luați probiotice în fiecare zi în timpul cursului de antibiotice, deoarece vă poate asigura necesarul zilnic bacteriile prietenoase, înainte ca sistemul digestiv să fie afectat de un dezechilibru microbian de lungă durată.

Dacă sunteți pe antibiotice pe termen lung, atunci puteți lua în considerare și probioticele OptiBac Zilnic EXTRA Forte, care a fost, de asemenea, testat clinic alături de antibiotice și este disponibil în dimensiuni mai mari. Rețineți, totuși, că acest produs trebuie luat 1-2 ore după administrarea antibioticelor.

Dar copiii?

Copiii mai mari de 1 an pot lua, de asemenea, probiotice „OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”. Cu toate acestea, ați putea să-i oferiți copilului OptiBac probiotice pentru copii și sugari, deoarece este formulat special pentru intestinul unui copil. Simțim că, la această vârstă fragedă, cel mai important lucru este să susținem holistic microflora intestinală pentru a se maturiza, mai degrabă decât să ne concentrăm exclusiv pe antibiotic. Folosind un probiotic potrivit pentru susținerea microflorei copilului, acesta va fi cel mai bun mod de a-i susține pe tot parcursul antibioticelor.

Dacă aș fi o femeie cu probleme de sănătate intime?

Dacă sunteți o femeie care ia antibiotice pentru o problemă intimă de sănătate, ar fi bine să luați în considerare luarea probioticului OptiBac pentru femei. Pentru mai multe informații despre acest lucru citiți „Ce probiotice sunt cele mai bune pentru femei?”

In concluzie

– Luați probiotice cu antibioticele în loc să așteptați să vă terminați cursul de antibiotice.
– Dacă luați „OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”, luați-l la micul dejun, indiferent dacă acesta coincide sau nu cu antibioticele.
– Dacă luați un supliment diferit de probiotice sau culturi vii, așteptați doar 1 sau 2 ore după administrarea antibioticelor înainte de a lua probioticele.

 

Puteți lua simultan două sau mai multe produse OptiBac.

Este posibil să amestecați produsele din gama OptiBac și este extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil, supradozajul pe bacteriile prietenoase.

Există anumite scenarii în care clienții pot dori să ia mai mult de o singură varietate de culturi vii:

„Saccharomyces boulardii” are un mod diferit de acțiune față de alte microorganisme și, prin urmare, poate fi alăturat oricărui alt supliment din gama OptiBac. Mulți dintre clienții noștri cu condiții cum ar fi Candida, IBS sau IBD iau în mod regulat „OptiBac Zilnic Extra Forte” și „Saccharomyces boulardii”.

– Mulți oameni au dificultăți în a alege între OptiBac Zilnic și OptiBac pentru cresterea imunitatii. Dacă întâmpinați dificultăți în a decide între cele două, încercați să luați câte o capsulă din fiecare produs, în fiecare zi. În acest fel, corpul dumneavoastră primește extractele naturale de plante din OptiBac pentru cresterea imunitatii, cu culturi vii suplimentare și fibre FOS din OptiBac Zilnic.

– OptiBac Zilnic conține 5 miliarde de microorganisme pe doză zilnică, cu fibre FOS adăugate.

– Anumite suplimente de culturi vii sunt proiectate să vizeze anumite zone ale corpului. De exemplu, OptiBac pentru flora vaginala s-a dovedit a supraviețui pentru a ajunge la flora vaginală. În acest caz, clienții pot dori să ia OptiBac pentru flora vaginala, precum și unul dintre celelalte suplimente OptiBac care sunt concepute pentru a ajunge la intestin.

Utilizarea altor mărci

Dacă luați o altă marcă de culturi vii și doriți să luați unul al nostru alături, există foarte puține riscuri. Culturile vii sunt suplimente naturale, iar gama noastră oferă între 2,5 miliarde și 100 miliarde de microorganisme pe doză zilnică – în timp ce corpul uman găzduiește un număr de 100 de trilioane de microorganisme. Deși nu putem vorbi pentru alte branduri, putem spune că nu există, în general, nici un rău în a lua mai mult de un supliment culturi vii în același timp. Pentru mai multă siguranță, consultați Pot supradoza pe probiotice?

Probioticele nu ar trebui să interfereze cu alte medicamente sau remedii naturale, deci este în general bine să luați probioticele noastre alături de orice alte suplimente sau medicamente, dar există una sau două excepții – vedeți „Când nu ar trebui să iau probiotice?”

Dacă luați antibiotice, anumite probiotice pot fi luate separat. Citiți întrebările frecvente despre antibiotice: „Pot să iau probiotice cu antibiotice?”. De asemenea, este necesar să evitați să luați medicamente anti-fungice sau suplimente alături de Saccharomyces boulardii, deoarece acestea ar putea deteriora această drojdie probiotică.

Când este cel mai potrivit moment să iau probiotice?

Majoritatea gamei de probiotice OptiBac sunt cel mai bine luate cu o masă, în mod ideal micul dejun.

Un atribut important al probioticelor de înaltă calitate este capacitatea lor de a supraviețui aciditatății gastrice. Dacă un probiotic nu a fost testat pentru a supraviețui acidității gastrice și sărurilor biliare, acesta nu poate ajunge la intestine, unde este necesar să se stabilească pentru a-și exercita efectele benefice asupra corpului.

Tulpinile din gama probiotică OptiBac au fost dezvoltate pentru a supraviețui acidității gastrice de pH mai mare de 3. Studiile in vitro pe tulpinile probiotice arată o rată de supraviețuire de 95-100% în aciditatea gastrică, la acest nivel de pH. Cercetările efectuate de microbiologi arată că aciditatea gastrică a stomacului la timpul mesei (în special în cazul mic dejunului) este în mod natural la pH 4 sau mai mare.

De aceea vă recomandăm să luați majoritatea probioticelor noastre împreună cu micul dejun, pentru că atunci probioticele vor avea cea mai bună rată de supraviețuire prin aciditatea gastrică a organismului.

Cum ar trebui să iau probiotice?

În timp ce plicurile sau conținutul de capsule pot fi stropite în alimente / băuturi sau direct în gură, probioticele nu ar trebui luate direct cu băuturi calde sau alimente (citiți blogul nostru despre probiotice și cafea aici) deoarece căldura poate deteriora culturile delicate vii . Amestecarea pulberii cu alimente / băuturi acide, cum ar fi sucurile de fructe, de asemenea, nu este recomandată, deoarece acidul poate, de asemenea, să dăuneze probioticelor.

Iată câteva sfaturi care trebuie urmate:

– Amestecarea pulberii probiotice cu alimente/băuturi calde sau acide – Nu faceți acest lucru!
– Înghițirea capsulelor probiotice cu o băutură caldă sau acidă: Nu se recomandă
– Luarea capsulei / plicului probiotic cu sau într-o băutură / masă rece, neacidă, apoi consumarea imediată de băuturi calde / alimente fierbinți / băuturi acide: Da – este bine!
– Luarea probioticului cu o băutură rece, așteptarea a 15 minute până când aveți o băutură fierbinte: Nu este necesar.
– Depozitarea probioticelor care au fost amestecate cu alimente sau lichide: Nu se recomandă.
– Probioticele noastre nu necesită refrigerare și sunt ambalate în recipiente imune la umiditate și lumină, capsule și plicuri pentru a se asigura că acestea rămân viabile până la data expirării. Dar odată ce părăsesc mediul sigur al ambalajului și mai ales odată ce capsulele sau plicurile sunt deschise, nu le putem garanta viabilitate. Prin urmare, vă sfătuim să lăsați capsulele în recipientele lor până când este necesar și apoi să le consumați imediat. Același lucru se întâmplă dacă ați adăugat conținutul plicurilor noastre la un lichid / alimente – este mai bine să consumați imediat, deoarece probioticele pot începe să se degradeze în lumină și umiditate.Cum avem grija de sistemul nostru imunitar?

Posted iunie 16, 2020

Nu este niciodată un moment bun pentru a va simti rău, dar există întotdeauna un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea imunitară. În special, având în vedere dificultățile cu care ne ...

Recomandari pentru ingrijirea personala

Posted iunie 16, 2020

Trăim în vremuri noi și ciudate de la izbucnirea virsului Covid-19. Devine mai important ca niciodată să rămânem sanatosi, să ne îngrijim de noi și de cei din jurul nostru. Aceasta include t...

De ce OPTIBAC Probiotics?

Posted iunie 16, 2020

Atunci cand va aflati in cautarea unor suplimente, doriți sa alegeti ce este mai bun din cele mai bune produse existente. Acolo este locul unde intervenim noi ! Aici, la OptiBac, suntem specializați...

Creeaza-ti propria rutina matinala pe care sa o indragesti!

Posted iunie 16, 2020

Alarmele amânate, copii obositi și graba sunt elemente dintr-un tablou mental la care se pot raporta majoritatea părinților. Dar, dacă ai putea să creezi o rutină de care v-ati putea bucura si ...


Apariții în presă