OptibacProbiotics | Când nu ar trebui să iau probiotice? - OptibacProbiotics

Probioticele pot fi luate în aproape toate circumstanțele și de persoane de toate vârstele. Cu toate acestea, există un număr foarte mic de circumstanțe atunci când recomandăm ca acestea să nu fie luate fără o discuție cu medicul dumneavoastră, deoarece ele pot fi contraindicate fie cu o afecțiune medicală sau cu un alt medicament.

Ce este o contraindicație?

O contraindicație este o situație specifică (sau o afecțiune medicală) în care nu trebuie utilizat un medicament, o procedură sau chiar o intervenție chirurgicală, deoarece poate fi dăunătoare pentru pacient.

Ce condiții medicale pot fi contraindicate cu probiotice?

Probioticele nu sunt recomandate persoanelor cu afecțiuni medicale grave, de exemplu. Cei care sunt grav imunosupresați, au pancreatită, sunt în UTI, au melaena, au cateter central venoase, sugari cu sindrom de intestin scurt sau la pacienți cu răni deschise după o intervenție chirurgicală majoră, cu excepția cazului în care medicul are grijă. Mai mult, femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua Saccharomyces boulardii, sau cu extracte naturale de plante, ca în „OptiBac Pentru cresterea imunitatii„.

Această declarație de siguranță se aplică tuturor inserțiilor de ambalaj pentru toate produsele noastre.

Totuși, aceste circumstanțe medicale au fost evidențiate doar pentru că există o cercetare limitată cu privire la modul în care probioticele reacționează cu acestea. Probioticele OptiBac recomandă, prin urmare, ca culturile vii să nu fie luate în aceste circumstanțe, cu excepția sfatului unui medic. Pentru cei care iau probiotice de la un alt furnizor vă sugerăm să îi contactați direct pentru îndrumare cu privire la produsele lor.

Există medicamente sau suplimente cu care probioticele pot fi contraindicate?

Nu există contraindicații cunoscute cu medicamente sau suplimente. În gama noastră puteți să luați în condiții de siguranță laxative alături de „Bifidobacteria & fibre”. Cu toate acestea, probioticele OptiBac au câteva recomandari privind modul de administrare a probioticelor.

Când luați suplimente anti-microbiene, antibacteriene sau medicamente, este mai bine să vă luați probioticele într-un alt moment al zilei. Acest lucru se datorează faptului că anti-bacteria / anti-fungicele pot afecta de fapt probioticul. Acest lucru este valabil în administrarea de probiotice cu antibiotice, cu excepția cazului în care probioticele formulate special pentru a lua cu antibiotice. Pentru mai multe informații despre acest aspect, vă rugăm să consultați întrebările frecvente privind utilizarea antibioticelor cu probiotice.

Cum avem grija de sistemul nostru imunitar?

Posted iunie 16, 2020

Nu este niciodată un moment bun pentru a va simti rău, dar există întotdeauna un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea imunitară. În special, având în vedere dificultățile cu care ne ...

Recomandari pentru ingrijirea personala

Posted iunie 16, 2020

Trăim în vremuri noi și ciudate de la izbucnirea virsului Covid-19. Devine mai important ca niciodată să rămânem sanatosi, să ne îngrijim de noi și de cei din jurul nostru. Aceasta include t...

De ce OPTIBAC Probiotics?

Posted iunie 16, 2020

Atunci cand va aflati in cautarea unor suplimente, doriți sa alegeti ce este mai bun din cele mai bune produse existente. Acolo este locul unde intervenim noi ! Aici, la OptiBac, suntem specializați...

Creeaza-ti propria rutina matinala pe care sa o indragesti!

Posted iunie 16, 2020

Alarmele amânate, copii obositi și graba sunt elemente dintr-un tablou mental la care se pot raporta majoritatea părinților. Dar, dacă ai putea să creezi o rutină de care v-ati putea bucura si ...