OptibacProbiotics | Ce probiotice sunt bune împotriva sindromului colonului iritabil (IBS)? - OptibacProbiotics

Atunci când alegeți un probiotic este cel mai bine să optați pentru unul cu o bogată cercetare în spatele ei, deoarece consumatorii doresc ceva care a fost „testat științific”. Cel mai bun tip de cercetare este un studiu clinic, deoarece arată cum funcționează probioticul în oameni reali cu condiții reale de sănătate, comparativ cu un placebo.

Deci, atunci când recomandăm un probiotic pentru sindromul colonului iritabil, este o idee bună să căutați una care a fost demonstrată în studiile clinice ca fiind benefică.

Din fericire, eficiența probioticelor în ameliorarea acestui sindrom a fost demonstrată în multe studii clinice. Cu toate acestea, este important să luați în considerare câteva lucruri atunci când examinați aceste studii, pentru a ajuta clienții și pacienții să ia cea mai bună decizie cu privire la ce probiotic să apeleze. În primul rând, există diferite tipuri de IBS, deci pentru început este esențial să aflați ce tip de IBS aveți de-a face. Apoi, trebuie să fim conștienți de faptul că există atât de multe tipuri diferite de probiotice și toate au proprietăți diferite.

IBS-D (D pentru diaree)

Cei cu IBS și diaree frecvente suferă de IBS-D. Aceștia ar trebui să ia în considerare probioticul Saccharomyces boulardii, care a fost demonstrat în multe studii clinice pentru a ajuta persoanele care suferă de diaree. Acesta este un microorganism probiotic unic, deoarece este de fapt o drojdie – singura drojdie suficient de prietenoasă pentru a fi numită probiotic.

Are peste 50 de ani de cercetare în spate și este recomandată în multe spitale din țările Europei continentale pentru persoanele cu diaree. Pe lângă diareea provocată de IBS, S. boulardii s-a dovedit a fi utilă și pentru diareea asociată cu bolile inflamatorii intestinale (IBD) și diareea asociată cu antibiotice și diareea călătorului. OptiBac „Saccharomyces boulardii” conține 5 miliarde de microorganisme vii per capsulă.

IBS-C (C pentru constipație)

Cei care suferă de IBS, deseori suferă și de constipație cu IBS-C. Acești indivizi ar trebui să ia în considerare luarea probioticului „Bifidobacterii și fibre„. Acest supliment natural conține o tulpină probiotică specifică numită Bifidobacterium lactis BB-12®, cea mai bine analizată tulpină din întreaga familie de Bifidobacterii.

În studiile clinice, această tulpină de probiotice s-a dovedit a fi deosebit de utilă pentru ameliorarea constipației și pentru promovarea unor mișcări intestinale regulate, bine formate, ușor de trecut, precum și pentru sănătatea intestinului în general. Acest produs conține, de asemenea, fructooligozaharidele prebiotice, fiind în mod natural bogată în fibre.

IBS și balonarea

Majoritatea persoanelor cu IBS suferă de balonare. În anumite momente, balonarea poate să se agraveze, atunci când intră în scenă factori precum stresul sau alimentația nepotrivită. Acest produs vine în plicuri și este conceput pentru a ajuta în mod special cu simptomele de balonare, precum și de a susține sănătatea intestinului în general.

IBS-A (A pentru simptome digestive alternante)

Mulți oameni cu IBS constată că au alternant constipație și diaree. Deci, pentru câteva zile, ei pot fi constipați, dar, odată ce intestinul începe să se miște, sunt nevoiți să alerge la toaletă, până când nivelul intestinului se restabilește. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de IBS-M (M pentru tip mixt). Acești indivizi pot încerca „Bifidobacterii & fibre” și „Saccharomyces boulardii„.

OptiBac – probiotice adaptate nevoilor tale

Posted august 30, 2017

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie,...

Cum putem ajuta bebelușul când are colici?

Posted august 30, 2017

Mai precis, ce poate face o mamica pentru a ajuta bebelusul care sufera de colici? - iata 8 sfaturi. Elimina din alimentatia ta anumite produse Daca, alaptati - asa cum desigur este cel mai sanatos ...

Cand colicile nu dau pace bebelusului: despre probiotice si stomacelul bebelusului

Posted august 30, 2017

Colicii fac parte din gama neplacerilor pe care bebelusul (si mamicile) le experimenteaza in primele luni de viata. Iata informatii utile despre despre probiotice si stomacelul bebelusului. Si ca o...

Optibac probiotics pentru sanatatea florei vaginale

Posted august 30, 2017

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente...