OptibacProbiotics | Ce probiotice sunt cele mai bune pentru Candida? - OptibacProbiotics

Suntem întrebați des dacă probioticele pot ajuta în cazurile de exces de drojdie Candida albicans, cunoscut sub numele de Candidiasis sau dysbiosis fungice. Genul „Candida” are multe specii diferite, dar Candida albicans este cea mai comună specie care se proliferează și provoacă probleme de sănătate, deși altele, cum ar fi C. glabrata și C. auris, cresc în prevalență.

Următoarele informații sunt concepute pentru a fi utilizate de către practicienii din domeniul sănătății deoarece, în mod ideal, am recomanda întotdeauna ca toate protocoalele de dietă și suplimente Candida să fie întreprinse cu sprijinul și îndrumarea unui terapeut calificat.

Pot probioticele ajuta cu Candida?

Din cauza faptului că drojdiile Candida sunt rezidenți naturali ai corpului uman, medicii sunt adesea reticenți în a oferi sprijin alopatic, cu excepția cazului în care condiția se manifestă sub formă de infecții fungibile evidente, cum ar fi aftele. Chiar și atunci, arsenalul lor este limitat la medicamente antifungice, deși a fost încurajator să observăm că unii medici sugerează acum că pacienții lor iau în considerare suplimentele naturale, inclusiv probioticele.

Specificitatea tulpinilor este foarte importantă aici, deci atunci când recomandăm probiotice pentru Candida, este mai bine să folosim produsele care conțin specii și tulpini bine cercetate și demonstrate că ajută la descurajarea și abordarea dezvoltării candidei. Despre tulpinile probiotice și ce anume este o „tulpină”, ​​citiți pagina noastră de informații despre tulpinile probiotice.

Este o veste bună atunci că avem în gama noastră câteva produse care conțin culturi probiotice care au fost cercetate în mod extensiv pentru a fi utilizate în infecțiile cu Candida.

Prima este Saccharomyces boulardii, care este ea însăși o drojdie, dar una cu potențial probiotic, care a prezentat proprietăți anti-Candida în studiile de cercetare relevante. Pentru mai multe informații generale despre acest probiotic, citiți întrebările noastre frecvente „Ce este Saccharomyces boulardii”, dar pentru a vedea unele dintre studiile care susțin utilizarea acestuia pentru creșterea pestei Candida, atunci vedeți pagina noastră de cercetare Saccharomyces boulardii.

S-a demonstrat că S. boulardii inhibă populațiile de Candida și descurajează stabilirea lor în intestine, sugerând, de asemenea, că poate ajuta la reducerea riscului de drojdii de Candida translocând din tractul digestiv. Se crede că aceste efecte apar deoarece S. boulardii dă acidul caprilic, o substanță antifungică eficientă împotriva drojdiilor Candida 3.

S. boulardii s-a dovedit, de asemenea, că reduce potențialul de infestare cu Candida și inflamație în boala inflamatorie intestinală. Bacteriile benigne pot, de asemenea, ajuta la deplasarea populațiilor de Candida, în special, una dintre cele mai bine cercetate tulpini de Lactobacillli, Lactobacillus acidophilus NCFM®, a fost demonstrată în studiile de stimulare a producerii de anticorpi la antigenul C. albicans.

Există un protocol recomandat de probiotic pentru Candida?

Vă recomandăm următorul regim pentru clienții dumneavoastră:

Dozajul variază de la persoană la persoană, dar cel mai bine este să începeți cu o doză mică și să creșteți treptat. Acest lucru ajută la reducerea posibilității unei reacții de tip „death off” (pentru mai multe informații despre reacțiile „death-off”, vezi secțiunea specifică din partea de jos a acestui articol).

Saccharomyces boulardii:
– Începeți cu 1 capsulă de 2 ori pe zi (dimineața și seara) pentru prima săptămână.
– Creșteți până la 2 capsule de 2 ori pe zi pentru a doua săptămână.
– În cea de-a treia săptămână, creșteți la 2 capsule de 3 ori pe zi.

Cu toate acestea, s-ar putea să constatați că suferinzii nu trebuie să ajungă la 6 capsule pe zi, iar 3-4 să lucreze bine pentru a reduce simptomele. Recomandăm ca pacienții să rămână pe această doză timp de mai multe săptămâni / luni până când Candida a părăsit suficient sistemul sau până când testele corespunzătoare au confirmat acest lucru. Trebuie doar să notați – recomandăm să luați S. boulardii departe de alte medicamente anti- Fungice (intervalul de 2 ore ar trebui să fie suficient).

NB: Vă rugăm să rețineți că recomandăm clienților să se consulte cu medicul lor înainte de a utiliza acest supliment în timpul sarcinii sau în timpul alăptării.
OptiBac Zilnic Extra Forte:
– 1-2 capsule zilnic cu mic dejun

Zilnic, Extra forte, S. boulardii sunt probiotice tranzitorii, adică nu se prelungesc în interiorul intestinului, așa că „OptiBac Zilnic Extra Forte” este recomandat ca un probiotic general bun de luat, în același timp. În acest fel, în timp ce S. boulardii ajută la eradicarea drojdiilor patogene, bacteriile prietenoase din „OptiBac Zilnic Extra Forte ” pot intra și repopula zonele în care a locuit cândva Candida și ajută la restabilirea echilibrului Din flora intestinală. Acest lucru va reduce, probabil, riscul de apariție a creșterii Candide și va reaplica mucoasa mucoasei intestinului – o parte vitală a sistemului imunitar de apărare.

Alte probiotice utile pentru simptomele Candida: Bifidobacterii & fibre

Deoarece constipația poate fi uneori o problemă pentru suferinzi, poate fi utilă începerea programului prin încercarea de a îmbunătăți regularitatea la pacienți, în special deoarece S. boulardii poate provoca uneori constipație la doze mari. Pentru aceasta, recomandăm „Bifidobacteria & fibre„, o combinație de Bifidobacterium lactis BB-12® și Fructooligosaccharides (FOS). B. lactis BB-12® a făcut recent obiectul celor mai mari studii clinice din lume cu privire la probiotice și sa constatat că promovează mișcări normale ale intestinului.
Pentru femei

Iritațiile vaginale pot fi o manifestare neplăcută și persistentă a infecției cu Candida pentru multe femei. Produsul nostru „Pentru femei” are peste 30 de ani de dovezi științifice care susțin utilizarea acestuia.

Există probiotice nerecomandate pentru Candida?

În general, nu există probiotice care să fie contraindicate. De fapt, cele mai multe bacterii probiotice oferă un anumit grad de potențial anti-Candida prin inhibarea competitivă și prin scăderea pH-ului în intestine. Ca majoritatea agenților patogeni, această drojdie supărătoare preferă un mediu alcalin. Există o dezbatere dacă un protocol anti-Candida ar trebui să includă prebiotice, sub formă de fructo-oligozaharide (FOS) sau insulină, deși atât timp cât prebioticele sunt de o sursă de înaltă calitate, beneficiile includerii acestora la început Din program poate depasi orice potential pe care trebuie să îl „hrăneasca” drojdia patogenă.

Cum avem grija de sistemul nostru imunitar?

Posted iunie 16, 2020

Nu este niciodată un moment bun pentru a va simti rău, dar există întotdeauna un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea imunitară. În special, având în vedere dificultățile cu care ne ...

Recomandari pentru ingrijirea personala

Posted iunie 16, 2020

Trăim în vremuri noi și ciudate de la izbucnirea virsului Covid-19. Devine mai important ca niciodată să rămânem sanatosi, să ne îngrijim de noi și de cei din jurul nostru. Aceasta include t...

De ce OPTIBAC Probiotics?

Posted iunie 16, 2020

Atunci cand va aflati in cautarea unor suplimente, doriți sa alegeti ce este mai bun din cele mai bune produse existente. Acolo este locul unde intervenim noi ! Aici, la OptiBac, suntem specializați...

Creeaza-ti propria rutina matinala pe care sa o indragesti!

Posted iunie 16, 2020

Alarmele amânate, copii obositi și graba sunt elemente dintr-un tablou mental la care se pot raporta majoritatea părinților. Dar, dacă ai putea să creezi o rutină de care v-ati putea bucura si ...