OptibacProbiotics | La ce oră și cum ar trebui să iau probiotice? - OptibacProbiotics

Când este cel mai potrivit moment să iau probiotice?

Majoritatea gamei de probiotice OptiBac sunt cel mai bine luate cu o masă, în mod ideal micul dejun.

Un atribut important al probioticelor de înaltă calitate este capacitatea lor de a supraviețui aciditatății gastrice. Dacă un probiotic nu a fost testat pentru a supraviețui acidității gastrice și sărurilor biliare, acesta nu poate ajunge la intestine, unde este necesar să se stabilească pentru a-și exercita efectele benefice asupra corpului.

Tulpinile din gama probiotică OptiBac au fost dezvoltate pentru a supraviețui acidității gastrice de pH mai mare de 3. Studiile in vitro pe tulpinile probiotice arată o rată de supraviețuire de 95-100% în aciditatea gastrică, la acest nivel de pH. Cercetările efectuate de microbiologi arată că aciditatea gastrică a stomacului la timpul mesei (în special în cazul mic dejunului) este în mod natural la pH 4 sau mai mare.

De aceea vă recomandăm să luați majoritatea probioticelor noastre împreună cu micul dejun, pentru că atunci probioticele vor avea cea mai bună rată de supraviețuire prin aciditatea gastrică a organismului.

Cum ar trebui să iau probiotice?

În timp ce plicurile sau conținutul de capsule pot fi stropite în alimente / băuturi sau direct în gură, probioticele nu ar trebui luate direct cu băuturi calde sau alimente (citiți blogul nostru despre probiotice și cafea aici) deoarece căldura poate deteriora culturile delicate vii . Amestecarea pulberii cu alimente / băuturi acide, cum ar fi sucurile de fructe, de asemenea, nu este recomandată, deoarece acidul poate, de asemenea, să dăuneze probioticelor.

Iată câteva sfaturi care trebuie urmate:

– Amestecarea pulberii probiotice cu alimente/băuturi calde sau acide – Nu faceți acest lucru!
– Înghițirea capsulelor probiotice cu o băutură caldă sau acidă: Nu se recomandă
– Luarea capsulei / plicului probiotic cu sau într-o băutură / masă rece, neacidă, apoi consumarea imediată de băuturi calde / alimente fierbinți / băuturi acide: Da – este bine!
– Luarea probioticului cu o băutură rece, așteptarea a 15 minute până când aveți o băutură fierbinte: Nu este necesar.
– Depozitarea probioticelor care au fost amestecate cu alimente sau lichide: Nu se recomandă.
– Probioticele noastre nu necesită refrigerare și sunt ambalate în recipiente imune la umiditate și lumină, capsule și plicuri pentru a se asigura că acestea rămân viabile până la data expirării. Dar odată ce părăsesc mediul sigur al ambalajului și mai ales odată ce capsulele sau plicurile sunt deschise, nu le putem garanta viabilitate. Prin urmare, vă sfătuim să lăsați capsulele în recipientele lor până când este necesar și apoi să le consumați imediat. Același lucru se întâmplă dacă ați adăugat conținutul plicurilor noastre la un lichid / alimente – este mai bine să consumați imediat, deoarece probioticele pot începe să se degradeze în lumină și umiditate.

OptiBac – probiotice adaptate nevoilor tale

Posted august 30, 2017

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie,...

Cum putem ajuta bebelușul când are colici?

Posted august 30, 2017

Mai precis, ce poate face o mamica pentru a ajuta bebelusul care sufera de colici? - iata 8 sfaturi. Elimina din alimentatia ta anumite produse Daca, alaptati - asa cum desigur este cel mai sanatos ...

Cand colicile nu dau pace bebelusului: despre probiotice si stomacelul bebelusului

Posted august 30, 2017

Colicii fac parte din gama neplacerilor pe care bebelusul (si mamicile) le experimenteaza in primele luni de viata. Iata informatii utile despre despre probiotice si stomacelul bebelusului. Si ca o...

Optibac probiotics pentru sanatatea florei vaginale

Posted august 30, 2017

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente...