OptibacProbiotics | Pot să iau probiotice cu antibiotice? - OptibacProbiotics

Da, puteți să luați probiotice cu antibiotice! Dar vă rugăm să citiți mai departe pentru a afla răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Atunci când antibioticele intră în sistem, distrug natural unele dintre bacteriile bune ale organismului, împreună cu cele rele, iar această întrerupere se consideră a fi motivul pentru efecte secundare, cum ar fi diaree sau aftere. Mulți oameni, când se prescriu antibiotice, aleg să-și completeze bacteriile naturale cu un probiotic.

Vor supraviețui probioticele?

Suplimentul nostru Pentru antibiotice conține două tulpini de înaltă calitate de bacterii naturale, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 și Lactobacillus acidophilus Rosell-52. „OptiBac pentru tratamentul cu antibiotic” a fost supus la numeroase studii clinice efectuate pe bază de antibiotice ALBESIDE și poate fi luat în siguranță în același timp cu antibioticele. Utilizarea recomandată pentru acest supliment este următoarea:

– Luați o capsulă zilnic cu micul dejun*, până la terminarea cursului de antibiotice și, de preferință, după o săptămână.
– Continuați administrarea până când ambalajul este finalizat și adăugați un al doilea pachet dacă tratamentul cu antibiotice durează mai mult de o săptămână.
– OptiBac probioticele pot fi utilizate în mod continuu.

*Poate fi administrat în același timp cu antibioticele – acest produs a fost testat clinic alături de antibiotice și s-a constatat că ajunge la nivelul intestinului în viață.
Cercetările extinse din spatele probioticelor „OptiBac pentru tratamentul cu antibiotic” îl diferențiază de multe culturi vii suplimente pe piață astăzi și fac ca acest supliment să fie o alegere potrivită pentru oricine dorește să ia bacterii naturale în timpul cursului lor de antibiotice. Mai mult, aceste două tulpini, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 și Lactobacillus acidophilus Rosell-52, au fost testate și demonstrate in vitro pentru a supraviețui acidității gastrice și sărurilor biliare.

Vor supraviețui antibioticele?

Da. Antibioticele nu vor fi afectate de probiotice. Deoarece probioticele protejează împotriva efectelor secundare ale antibioticelor (diaree și aftere), este mai puțin probabil ca individul să suporte efectele secundare ale antibioticelor și, prin urmare, este mult mai probabil să finalizeze cursul antibioticelor, făcându-l mai eficient.

Administrarea de alte probiotice

Dacă luați un alt probiotic decât OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”, cel mai bine este să așteptați 1 până la 2 ore după administrarea antibioticelor înainte de a lua suplimentul probiotic (cu excepția „Saccharomyces boulardii”). Dacă luați un probiotic de la un furnizor diferit, poate un iaurt sau un alt supliment care conține culturi vii de bacterii naturale, cel mai bine este să întrebați furnizorul dumnevoastră cu privire la sincronizări.

Cu toate acestea, ca o idee generală, alte companii tind să recomande așteptarea 1 sau 2 ore după administrarea de antibiotice înainte de a lua probioticele. După 1 sau 2 ore, antibioticele vor fi trecut prin corp și în acest stadiu este sigur să se ia un probiotic fără a fi îngrijorat de distrugerea bacteriilor naturale. În general, este recomandat să luați probiotice în fiecare zi în timpul cursului de antibiotice, deoarece vă poate asigura necesarul zilnic bacteriile prietenoase, înainte ca sistemul digestiv să fie afectat de un dezechilibru microbian de lungă durată.

Dacă sunteți pe antibiotice pe termen lung, atunci puteți lua în considerare și probioticele OptiBac Zilnic EXTRA Forte, care a fost, de asemenea, testat clinic alături de antibiotice și este disponibil în dimensiuni mai mari. Rețineți, totuși, că acest produs trebuie luat 1-2 ore după administrarea antibioticelor.

Dar copiii?

Copiii mai mari de 1 an pot lua, de asemenea, probiotice „OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”. Cu toate acestea, ați putea să-i oferiți copilului OptiBac probiotice pentru copii și sugari, deoarece este formulat special pentru intestinul unui copil. Simțim că, la această vârstă fragedă, cel mai important lucru este să susținem holistic microflora intestinală pentru a se maturiza, mai degrabă decât să ne concentrăm exclusiv pe antibiotic. Folosind un probiotic potrivit pentru susținerea microflorei copilului, acesta va fi cel mai bun mod de a-i susține pe tot parcursul antibioticelor.

Dacă aș fi o femeie cu probleme de sănătate intime?

Dacă sunteți o femeie care ia antibiotice pentru o problemă intimă de sănătate, ar fi bine să luați în considerare luarea probioticului OptiBac pentru femei. Pentru mai multe informații despre acest lucru citiți „Ce probiotice sunt cele mai bune pentru femei?”

In concluzie

– Luați probiotice cu antibioticele în loc să așteptați să vă terminați cursul de antibiotice.
– Dacă luați „OptiBac Pentru tratamentul cu antibiotice”, luați-l la micul dejun, indiferent dacă acesta coincide sau nu cu antibioticele.
– Dacă luați un supliment diferit de probiotice sau culturi vii, așteptați doar 1 sau 2 ore după administrarea antibioticelor înainte de a lua probioticele.

 

OptiBac – probiotice adaptate nevoilor tale

Posted august 30, 2017

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie,...

Cum putem ajuta bebelușul când are colici?

Posted august 30, 2017

Mai precis, ce poate face o mamica pentru a ajuta bebelusul care sufera de colici? - iata 8 sfaturi. Elimina din alimentatia ta anumite produse Daca, alaptati - asa cum desigur este cel mai sanatos ...

Cand colicile nu dau pace bebelusului: despre probiotice si stomacelul bebelusului

Posted august 30, 2017

Colicii fac parte din gama neplacerilor pe care bebelusul (si mamicile) le experimenteaza in primele luni de viata. Iata informatii utile despre despre probiotice si stomacelul bebelusului. Si ca o...

Optibac probiotics pentru sanatatea florei vaginale

Posted august 30, 2017

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente...