OptibacProbiotics | Sunt probioticele OptiBac organice? - OptibacProbiotics

Este dificil să etichetăm probioticele ca fiind organice, termenul „organic” referindu-se în general la plantele crescute sau la animalele crescute, în conformitate cu standardele strict ecologice. În general, culturile și animalele sunt mai robuste și mai sănătoase atunci când sunt cultivate în condiții organice. Când oamenii consumă culturile ecologice și carnea, se consideră că acestea sunt mai bune pentru sănătatea noastră, spre deosebire de produsele alimentare neecologice. Cu toate acestea, în timp ce creșterea și sănătatea fructelor, legumelor, boabelor și produselor de origine animală este afectată de faptul că sunt cultivate și crescute în condiții organice, același concept nu se aplică și culturilor microbiene cum ar fi probioticele OptiBac.

Culturile vii de bacterii și S. boulardii sunt unicelulare, așadar mult mai simple în structura și funcția lor decât culturile sau carnea pe care o consumăm. Din acest motiv, culturile vii nu sunt considerate a fi afectate de „alimentele pe care le mănâncă”. Mediul de fermentare în care sunt cultivate – indiferent dacă este organic sau nu, nu va face o diferență în calitatea bacteriilor.

Alți factori importanți

Profesioniștii din domeniul sănătății pot observa că alți factori, cum ar fi studiile clinice de înaltă calitate și testele in vitro, sunt cu siguranță mult mai importante în selectarea unui supliment probiotic sigur și sănătos.

Statutul GMO

De asemenea, este de remarcat faptul că niciuna dintre tulpinile din oricare dintre produsele din gama de probiotice OptiBac nu este modificată genetic în nici un fel.

In concluzie

Cel mai important lucru de înțeles este că probioticele nu pot fi considerate organice sau neecologice. Ca societate, deși însușirea „ecologică” nu se aplică produselor noastre, unde este posibil, echipa noastră de nutriție tinde să aprobe alimentele ecologice și modul de viață organic și natural.

Pentru a afla mai multe despre ce este important pentru compania noastră, aruncăm o privire la pagina noastră de valori. Pentru mai multe informații despre ingredientele noastre, accesați pagina produsului relevant (consultați lista din partea dreaptă).

OptiBac – probiotice adaptate nevoilor tale

Posted august 30, 2017

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie,...

Cum putem ajuta bebelușul când are colici?

Posted august 30, 2017

Mai precis, ce poate face o mamica pentru a ajuta bebelusul care sufera de colici? - iata 8 sfaturi. Elimina din alimentatia ta anumite produse Daca, alaptati - asa cum desigur este cel mai sanatos ...

Cand colicile nu dau pace bebelusului: despre probiotice si stomacelul bebelusului

Posted august 30, 2017

Colicii fac parte din gama neplacerilor pe care bebelusul (si mamicile) le experimenteaza in primele luni de viata. Iata informatii utile despre despre probiotice si stomacelul bebelusului. Si ca o...

Optibac probiotics pentru sanatatea florei vaginale

Posted august 30, 2017

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente...