OptibacProbiotics | Politica de livrare - OptibacProbiotics

Cum se face livrarea

Dupa ce ai plasat comanda, vei fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, pentru a confirma comanda si a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Localitati de livrare:

Livrarea se face in Bucuresti si in localitatile din provincie disponibile in lista. In cazul in care localitatea nu se afla in lista mentionata pe site, se stipuleaza in campul de “Informatii suplimentare” numele localitatii, pentru a se stabili ulterior tariful de livrare.

Durata livrarii: variaza in functie de ora la care ai plasat comanda: daca ai comandat pana in ora 12:00, livrarea se va face in 96 ore (4 zile lucratoare) de la confirmarea telefonica a comenzii, iar daca ai comandat dupa aceasta ora, livrarea se va face cu 24 ore peste termenul initial de la confirmarea comenzii. Daca comanzi sambata sau duminica, livrarea se va face incepand cu ziua de luni a saptamanii. Pentru tine am pus la punct o retea de transport ce reduce la minim timpul in care articolele comandate iti vor fi livrate.
In provincie si in Bucuresti livrarea comenzilor se face prin FAN COURIER EXPRESS (orele de livrare 9-17).
Comanda minima pentru Bucuresti este de 50 RON.
Taxa de transport (in provincie) ce va fi adaugata comenzii tale va fi egala cu valoarea costului livrarii prin curier, iar comanda minima va fi de 50 RON.

Daca am alte intrebari

In cazul in care exista intrebari sau nelamuriri cu privire la produse sau finalizarea comenzii, nu ezita sa ne contactezi la tel: 021.308.26.58 sau pe adresa de e-mail: office@greennet.ro.