OptibacProbiotics | Termeni și condiții - OptibacProbiotics

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC Green Net SA isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi, fara o alta notificare.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.optibac.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Green Net SA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Green Net SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC Green Net SA si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC Green Net SA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Promotii si concursuri

SC Green Net SA isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Green Net SA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Conditii legale

www.optibac.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.optibac.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Green Net SA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Date contact companie

:

SEDIU SOCIAL

Green Net, Str Pictor Rosenthal, nr. 14, et. 2, ap.3, sector 1
J40/7800/1999, RO12163923 011933 Bucuresti
Telefon : 021.308.26.58
PUNCT DE LUCRU SI ADRESA DE CORESPONDENTA

Green Net, Str. Malul Rosu, nr. 4, Com Balotesti, Sat Balotesti, Jud. Ilfov
077015 Balotesti